Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 06:43

Пастирська ЗОШ

Меню сайту
Погода

Новини

 

  

 Шевченківські дні у Пастирській школі

Тарас Шевченко... Наш рідний, незабутній, величний, недосяжний і близький...
Пильний вартовий, що на сторожі нашого слова стоїть і десятиріччями нагадує нам, хто ми і що ми, "чиїх батьків діти". Це він історію свого життя вважав частиною історії Батьківщини.

А тому 11 березня, як і щороку, в Пастирській ЗОШ І-ІІ ступенів проходили Шевченківські дні, щоб не просто вшанувати пам’ять «великого Кобзаря», а всім серцем відчути його невмируще слово. Слово Кобзаря звучало зі сцени школи упродовж кількох днів. Для 8-9 класів учителі української мови та літератури провели єдиний урок «Звучи над нашим рідним краєм, безсмертне слово Кобзаря». Шкільний бібліотекар презентувала виставку нових видань творів поета. Для учнів 5-7 класів відбувся концерт-літопис «Шевченко у житті, у творчості, у спогадах». Учні слухали, затамувавши подих, улюблені пісні на слова славетного поета. Декламували вибрані рядки творів, переглядаючи презентацію художніх робіт Шевченка, пригадувалось уже відоме, розкривалось нове. Присутні у залі відчували себе однією родиною, об’єднаною рідним словом Тараса.

Свої враження про творчість Шевченка, ставлення до вшанованого поета, учні усіх класів відобразили у виставці малюнків «Шевченкове слово».

Упродовж кількох днів школа жила духом, пройнятим словом великого генія, славного сина України Тараса Шевченка.

 

 Виставка художньої літератури, присвячена річниці з дня народження Т.Г.Шевченка                 

    «У мене в сім’ї великій,                   в сім’ї вольній, новій…»

 

 

 

 

 

 

 

Міністерство
Школа онлайн
'
Дія.Цифрова освіта
Педадогічна преса

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz